Quiltexpositie

Agenda tip: dinsdag31 oktober t/m zaterdag 18 november Quilt Expositie van Mieneke Balkenstein

Mieneke Balkenstein: Creatieve handvaardigheid boeit mij al heel lang; aanvankelijk in de vorm van borduren en later ook schilderen en speksteen bewerken.

Ongeveer 18 jaar geleden kwam ik via een vriendin in aanraking met patchwork-quilten. Ik werd er meteen door gegrepen en na al die jaren boeit het mij nog steeds. Om de juiste stofjes en kleuren te combineren tot een mooie quilt vind ik steeds weer een grote uitdaging en geeft mij veel voldoening.

Veel van mijn Qulits heb ik al een aantal keren mogen exposeren, o.a. bij Galerie Museumboerderij "New Green Village"in Zuidwolde en verder bij diverse instellingen in Zwolle en Wijhe.

Ik hoop dat u veel plezier beleeft aan de expositie bij Atelier De Witte Pimpernel, Quilt en Creatief Handwerkk te Oene.

 

 

 

Hieronder een paar prachtige quilts van eerdere exposities bij Atelier De Witte Pimpernel.

Van Dinie Nijenhuis, van Quiltgroep `De Zevenster` De leden van de groep zijn: Ginie Arends, Richtje Beintema, Leny Brockman, Olga   Haan, Riena Havinga, Hetty Prins en Anneke v.d. Sijden.

Verder  waren er exposities van o.a. Ginie Arends solo, van Rita Dijkstra, van Herma Rodijk en Quiltvriendinnen, Willy van de Beek-Oldenhof.

 

 

 

 

 

 

De vorige tentoonstelling van Quiltgroep "De Elle-maten" was zeer geslaagd en gezellig. Er hingen zo`n  60 werkstukken, groepswerk en individueel werk. Vele positieve reacties hebben we ontvangen over de expositie, over de bijzondere veelzijdige werkstukken van deze quiltgroep. Het leverde velen nieuwe inspiratie op !