Creatie

De Witte Pimpernel heeft een uitgebreide sortering patchworkstoffen. Een paradijs voor de liefhebber. U heeft keuze uit diverse topmerken zoals Hoffman, Kaffe Fasset, Timeless Reasures, Moda, V.I.P., Red Rooster, Benartex, Cotton Classics. Tevens een ruim assortiment Batiks. We hebben doorlopend een gevarieerde collectie in huis.

Tevens hebben wij een assortiment quiltboeken, quiltmaterialen, fiberfill, hobbs en luna loft,  kartonnage,kantjes en bandjes, vilt, sokkenwol en een klein assortiment speciale breigarens. Verder kunt je bij de  Witte Pimpernel ook terecht voor leuke quiltsouvenirs en creatieve cadeautjes, cursussen en workshops. Regelmatig exposities, Op pad in Oene dagen, en de Winterfair met quiltexpositie.

De Witte Pimpernel heef ook een Stitch & Bitch club ( breien maar ook haken ) en een Quilt Bee. Klik voor meer info op de gekleurde vakjes hiernaast.

De Witte Pimpernel heeft  geen webwinkel. Wij zijn van mening dat je stoffen moeten kunnen zien, kleuren moet zien. Je moet stoffen kunnen voelen, ervaren, kunnen combineren met andere stoffen. Met name kleuren en prints zijn erg belangrijk en die zijn op een foto nooit gooed over te brengen.

Uiteraard nodig ik u graag uit om een bezoek te brengen aan Atelier De Witte Pimpernel te Oene.

 

Hou de weblog van Atelier De Witte Pimpernel ook in de gaten voor het laatste nieuws en pre-vieuws...... en wil je op de hoogte blijven via de facebook pagina van Atelier De Witte Pimpernel dan kun je deze liken/delen