Nieuw(s)

In verband met de nieuwe corona maatregels, de lockdown, moet ik de winkel/atelier De Witte Pimpernel gesloten houden t/m 9 februari Heeft u dringend wat nodig dan kunt u een bestelling plaatsen. Bij voorkeur alleen quiltaccessoires/fournituren/battings, mits in de collectie en voorradig. Stoffen bij voorkeur alleen indien het een nabestelling is en mits nog leverbaar. Stoffen moet je zien, de kleuren, de structuur en de combinaties. Bestellen is mogelijk via telefoon 0578-641070 .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het waren mooie inspirerende en gezellige Open Dagen. Keuze uit diverse cursussen en workshops. Hierbij volgt een kleine impressie:

   

  

  

  

  

[ september 2019 ] Dagworkshop: Ridicilous Rounds

Kleurrijk, zwevend en swingend.
Snijden, plakken, naaien en versnijden. De resultaten zijn onvoorspelbaar, maar altijd nieuw: geen twee werkstukken worden gelijk! Snel resultaat na een dag heerlijk werken. Het geheel wordt met de quilt-as-you-go techniek aan elkaar gezet. Voor wie: cursisten met rolmes en naaimachine ervaring.
Datum: 18 december van 10.00-15.30 uur
Lesgeld: 57,50 excl. materiaal. Zelf lunchpakketje meenemen. Wij zorgen voor koffie/thee met wat lekkers en een kop soep.
Lesgevende: Laura Strating-Janssens

 

[ augustus 2019 ] Nieuwe kerststoffen zijn binnen!

 

 

 

(c) Atelier De Witte Pimpernel | Privacyverklaring