Nieuw(s)

Bestellen is  mogelijk.  Alleen quiltaccessoires/fournituren mits in de collectie en voorradig. Stoffen alleen indien het een nabestelling is en mits nog leverbaar. Stoffen moet je zien, de kleuren, de structuur en de combinaties. Bestellen is mogelijk tijdens de openingstijden via telefoon 0578-641070 .

Atelier De Witte Pimpernel, de winkel is open met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen die gesteld zijn door de overheid/RIVM. Voor  meer info over de openingstijden zie rubriek contact.

Alle groepsactiviteiten, zoals cursussen/workshops, handwerk inloopmiddagen, brei/haakcaf√©, spontaan experiment, zijn tot nader order alle afgelast. 

De Handwerk inloopmiddagen op de woensdag zijn met ingang van 3 juni weer gestart. Maximaal 6 personen. Wilt u deelnemen neem dan even contact op i.v.m. het aantal personen. Bij mooi weer zitten we buiten.

Het waren mooie inspirerende en gezellige Open Dagen. Keuze uit diverse cursussen en workshops. Hierbij volgt een kleine impressie:

   

  

  

  

  

[ september 2019 ] Dagworkshop: Ridicilous Rounds

Kleurrijk, zwevend en swingend.
Snijden, plakken, naaien en versnijden. De resultaten zijn onvoorspelbaar, maar altijd nieuw: geen twee werkstukken worden gelijk! Snel resultaat na een dag heerlijk werken. Het geheel wordt met de quilt-as-you-go techniek aan elkaar gezet. Voor wie: cursisten met rolmes en naaimachine ervaring.
Datum: 18 december van 10.00-15.30 uur
Lesgeld: 57,50 excl. materiaal. Zelf lunchpakketje meenemen. Wij zorgen voor koffie/thee met wat lekkers en een kop soep.
Lesgevende: Laura Strating-Janssens

 

[ augustus 2019 ] Nieuwe kerststoffen zijn binnen!

 

 

 

(c) Atelier De Witte Pimpernel | Privacyverklaring